Offentliga bad

Vi levererar, monterar, servar och reparerar pooler och spabad för offentligt bruk. Vi arbetar med alla typer av anläggningar såsom: campingar, eventanläggningar, simskolor, hotell, slott, semesterbyar, gym, spaanläggningar och bostadsrättsföreningar m.m.

I en offentlig pool belastas vattnet hårdare än i en privat pool, vilket kräver en väl dimensionerad reningsanläggning och med fördel, automatisk övervakning och justering av vattenkemi.
Vi dimensionerar alltid reningsanläggningen enligt socialstyrelsens rekommendationer.

Vårt breda modellprogram gör att vi kan hitta den typ av badanläggning som passar Er verksamhet bäst och vi hjälper Er även med att ta fram rutiner och handlingsplaner för att få en lättskött och säker anläggning.

Nedan ser ni några av de projekt vi har byggt.

Intresserad?

Vi har flertalet referensobjekt på både swimmingpooler och spabad, nedan listar vi 3 olika typer av anläggningar vi byggt.

Kontakta oss för att boka ett besök eller kostnadsfri offert.

Kundcase

Mindre hotell

Ett charmigt hotell i Kvänum ville utöka med spaanläggning
Ett komplett paket plockades ihop med ett runt spabad med plats för 10personer, automatisk dosering och utjämningstank.  Med vår support kunde kunden montera anläggningen själv med lokala...
Läs mer

Fastighetsbolag

För att göra ett bostadsområde mera attraktivt ville detta Fastighetsbolag bygga ett område med sol och bad till sina hyresgäster.
Här hade vi det övergripande ansvaret över hela byggnationen och monterade en rektangulär pool med motten...
Läs mer

Multisportanläggning

När Serneke skulle bygga denna fantastiska anläggningen så ville de självklart även ha med en spaanläggning. Multisport-anläggning har hotell, skola, gym, inomhusskidspår, stor inomhusfotbollsplan, 2 handbollshallar och spa.
alltibad har byggt hela spaanläggningen som består av...
Läs mer

Aroma spa

Aroma spa är en fantastisk anläggning i hjärtat av Borås som stod klart 2017. Alltibad var totalleverantör och montör av alla pooler och spabad. En lång, grund inomhuspool med infinitylösning och med utsikt över centrum....
Läs mer

Hotell

När detta Hotellet i Göteborg ville uppdatera sin befintliga spaanläggning föll valet på alltibad. På rekordtid (1vecka) revs ett befintligt spa utan rening bort och ett nytt fyrkantigt bad med överrinningsränna installerades med riktig rening,...
Läs mer