Swimmingpool

Nivekopool

Niveko swimming pool är för er där bara det bästa är gott nog.

Aqvispoolen

Aqvispoolen erbjuder ett obegränsat antal former och med sin naturvänliga HD poleten stomme lämnas hela 40års garanti

Thermopool

Rektangulära pooler med kärna av betong. Tålig och välisolerad, fungerar lika bra över som under mark.

Dags att skaffa pool?

Vi på alltibad har mest erfarenhet i Sjuhärad av swimmingpooler och spabad, vi samarbetar med marknadens bästa tillverkare för att kunna erbjuda Er den bästa lösningen oavsett markförhållanden. Vi erbjuder poolpaket i alla storlekar och prisklasser för både privat och offentligt bruk. Du kan välja att bygga poolen själv eller låta oss ha hand om hela byggnationen eller bara delar av den Du bestämmer.

För poolägaren

Har ni redan pool idag? Lugn, vi har ändå mängder att erbjuda! Vi erbjuder allt från olika tillbehör, till service och reparationer. I våra uppskattade serviceavtal tar vi hand om er pool när ni är på semester, eller varför inte unna sig skötsel av poolen under hela säsongen? Vi samarbetar med marknadens ledande leverantörer direkt utan mellanhänder.

Tips på poolköp

1. Välj storlek, form och stomme

Börja med att välja vilken form du vill ha; rektangulär, rund, åttaformad, oval eller friform.

Hur stor pool vill du ha? Ska du motionssimma eller bara svalka dig varma sommardagar? Hur många ska få plats i poolen samtidigt?

Vilket material på stommen passar dina önskemål och markförutsättningar bäst?

2. Färg på poolvattnet

Du väljer utseende på poolen genom att välja vilken poolduk (liner) eller kakel (som väggar och botten i poolen ska ha). Vanligast och bäst för vårt klimat är liner. Vill du ha blå standardliner eller önskar du en annan färg, mönster eller tryck? Fråga oss! Vi hjälper till med färgprover, bilder och referenspooler.

3. Utrustning och säkerhet

I poolpaketen ingår allt som du behöver, men vi erbjuder många tillval och tillbehör för den som vill ha en exlusivare och säkrare pool. Exempel på dessa tillval är trappor, värmare, städrobotar, automatiska överdrag och pooltak.

4. Kostnadsfritt besök

För att kunna gå genom poolpaketen i lugn och ro samt se er tomts möjligheter kan ni boka ett kostnadsfritt hembesök. Alternativt att ni besöker oss i butiken. Ta gärna med er bilder för att vi lättare kan ge er tips och råd.

5. Beslut

Vi förstår att det kan vara ett svårt beslut, så när du står inför valet av pool vägleder vi dig gärna. Vi har många års erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Du är alltid välkommen att ringa oss eller besök oss i butiken.

6. Schakt, montering, anläggning

Vi har utförliga monterings- och schaktinstruktioner för samtliga poolmodeller. Dessutom har vi gratis monteringssupport. Känner du att det hellre vill få hjälp med monteringen helt eller delvis, kan våra utbildade tekniker självklart hjälpa till med detta.

7. Baddags

När poolen är färdig kommer vi ut och har en genomgång hos er. Ni får reda på allt från dammsugning till vattenkemi och vinterkonservering.