Om oss

Vi på alltibad har mångårig erfarenhet inom swimmingpooler och spabad.

Nu har vi sålt hundratals pooler och spabad men det hela började med att vi köpte en pool till familjen, vi tittade runt bland alla typer av stommar och återförsäljare. När vi väl valt pool fanns det ingen i vår region med erfarenhet som kunde hjälpa oss att bygga den, så detta gjorde vi själva. På den vägen är det, vi började samarbeta med flera olika poolleverantörer och återförsäljare.
Nu har vi byggt pooler från marknadens ledande leverantörer i alla material för både privat och offentligt bruk. Våra unika kunskaper om poolbyggnation, service och reparationer är en viktig grundstolpe i alltibad.

I takt med att vi har växt har vi skaffa oss samarbetspartners, de flesta service och byggnationsarbeten sker av någon ifrån oss men ibland så räcker vi inte till utan har certifierade och pålitliga samarbetspartners som hjälper oss hjälpa Er.

De praktiska kunskaperna kompletteras med stor kännedom om vattenkemi, så tveka inte att komma in till butiken eller ringa oss om ni har problem med ert pool- eller spavatten.

Bakom alltibad står Lift & Måleri, ett familjeföretag som funnits i över 30 år. Detta ger både leverantörer och kunder trygghet och möjliggör en långsiktig satsning.

Besök butiken

Regementsgatan 22
504 31 Borås

Måndag - Fredag: 7:00 - 16:00
Lördag & Söndag: Stängt