Aqvispoolen

Aqvispoolen erbjuder ett obegränsat antal former. Ingen pool behöver vara den andra lik. Du kan designa din swimmingpool efter miljön i din trädgård eller dina egna design idéer, bara fantasin sätter gränser!

Aqvispoolens unika konstruktion innebär att poolväggen kan säljas som metervara. Det innebär att med t.ex. 24 meter poolvägg kan man tillexempel bygga rektangulära pooler med måtten 4 x 8 m eller 3 x 9 m Det kan också bli en annan fri form som 24 m räcker till. Kort sagt, det finns ingen begränsning i form eller storlek. Du väljer hur många meter poolvägg du vill köpa. Vår stomme har också bäst garantitid i branschen, 40 års garanti på poolstommen ger tryggheten i att man inte behöver oroa sig för problem med stommen.

Bygg själv!

Aqvispoolens vägg, aqvissponten, är 50 mm tjock med en invändig isolerande luftspalt. Aqvissponten är tillverkad av ett material som isolerar mot markkylan samt inte suger åt sig vatten och är dessutom helt miljövänlig. Dessa egenskaper sparar energi till uppvärmningen av poolen. Poolväggen är otroligt lätt att bygga och kommer med utförliga anvisningar hur man går till väga. Man kan se hur enkelt det är att bygga stommen i videon.
Finns inte tid och möjlighet för att bygga själv kan vi självklart hjälpa till med hela eller delar av poolbyggnationen.

På vår webbshop finns några färdiga poolpaket i olika former och storlekar. Vill ni designa ert egna poolpaket så kontakta oss så skickar vi en offert.